diumenge, 1 de juliol del 2012

4rt Acte (Pepi, Lucy y Boom, y otras chicas del montoon)



Tercera giornatta del Cine Forum, amb asistència d'en Presi, La Vice i la Cinquena en Concòrdia, i crispetes de secà.
Primera pel.lícula d'en Pedro Almódovar. Rodada al llarg de tot el 1979, any de naixença de moltes membres del cineforum, però estrenada un any després.
Pel.lícula de guerrilla, llibertaria i punki, fa bandera de la llibertat sexual, la anacrònia i lllibertat en les tècniques cinematogràfiques i unes trames politicament incorrectes que per la seva naturalitat expositiva enbolcallen d'una aura de naïficitat el conjunt que fa que tot i l'amateurisme que segueix sent un dels seus primers pilars, aquest fa que 33 anys després segueixi sent fresca, esbojarrada i una clara riallada i butifarra(da) al conservadurisme dels 50 anys de l'anterior règim franquista.
Ara mateix, la menor Olvido Gara, la Boom, és una de les més veteranes estrelles del Pop pari, i nova estrella de la telerealitat televisiva amb son marit, oervi fan Mario Vaquerizo, i si ja en la opera prima d'Almodóvar, molts interiors es rodaren a casa l'adolescent cantant de Kaka de Lux, ara la casa del matrimoni, s'ha convertit en un dels platós sinó el plató, més kitcsh, frívol i divertit del cada cop més tristoi i repetitiu panorama televisiu de l'interior de la peninusla ibèrica.
Los Amantes Pasajeros, propera pel.lúclua del manchec, recupera Cecilia Roth com a gran icona de les seves esbojarradas i mulipersonagístiques pelis primerenques, amb un relat al voltant de les llibertats sexuals, que esperem que recuperi la vena desfassada, iconoclasta, irónica i naïf dels seus inicis, per ajudar a passar aquesat crisis amb una mica més d'humor i rauxa.


Presenter R.R.










5 comentaris:

  1. Mai m'hauria pensat que la Carmen Maura em pogués posar calent... I només amb 5 segons de peli...

    Reflexió: consumeixo massa porno?

    No m'acaba de ... l'estil amateur ... m'agrada, però no m'agrada... M'agradaria un remake... Hi ha moltes chicha i amb localitzacions, fotografia i continuïtat estètica guanyaria molts enters...

    Sadomasoquisme, lesbianisme, homosexuals, transvestits, lluvias doradas, movida madrileña, concurs de polles (perimetre*longitud), virginitat a canvi de fer la vista gorda...

    En fi, Almodóvar segur que no ho farà (o sí) però algú hauria de fer un remake... Bigas Luna? El presentador? El CCC?

    CK

    ResponElimina
  2. Divertida, eclèctica, descabellada, esbiaixada, punki i llibertària. Necessitem un remake!!!!

    El millor: les actrius, on com molt bé apunta el CK, la Maura està fenomenal!

    C.D.

    ResponElimina
  3. I m'apunto a la proposta d'en CK: fer un remake en format curt/llargmetratge amb el CCC:

    Direcció: Presenter & la "mangui"
    Actors i actrius: membres del CCC, s'hauria d'escollir qui fa de Pepi de Luci i de Boom!

    No hi ha pressa, però pot ser un bon projecte.

    Apa!Fins aviat!

    C.D

    ResponElimina